Mjeda Panair

 Dita e Luleve 15.05.12 Dita e LuleveRead more...
13.14.15 Prill 2012 Tirana 13.14.15 Prill 2012 TiranaRead more...
Bari 2004 Fiera del levante Bari 2004Read more...
Iran 2011 Iran 2011Read more...

Galeria

Adresa

Luigjino Mjeda (Menaxher, Blerje dhe Shitje)
Bulevardi Skenderbeg (në fund)
Pranë shkollës "Ndoc Mazi"
Shkodër, Albania


Artizanat "Oda" Ap.i Ri tek Qinari i "Hoxhe Dheut"

Më shumeTë tjera


100 Vjet Shtet Shqipetare  {fcomment}Read more...